Landuwasco Wasserijtechniek > Wasserijmachines

Waswagens

Waswagens

In ons leveringspakket hebben wij waswagens en wascontainers van verschillende afmetingen die voorzien zijn van een verende bodem. Doordat deze waswagens vervaardigd zijn van duurzaam kunststof, vier zwenkwielen en een rubberen stootrand zijn ze bijzonder wendbaar en gemakkelijk in het gebruik.

Arbo verantwoord
Juist door deze voordelen wordt zwaar duw- en trekwerk voorkomen wat ten goede komt van de ergonomie en ziekteverzuim kan dus voorkomen worden. Door de verende bodem hoeft er niet meer zover gebukt te worden om een artikel te pakken. Deze waswagens komen, door de realiseerbare verbetering op ergonomisch gebied, in aanmerking voor een subsidieregeling van de overheid. Deze waswagens staan namelijk vermeld op de Farbo-lijst.

Verschillende varianten
Deze waswagens kunnen wij leveren in veel verschillende afmetingen.Tevens kunnen wij waswagens, met verende bodem, leveren in diverse afmetingen waarbij de wielen in "Ruit" vorm zijn aangebracht. Door deze opstelling van de wielen, kunnen deze waswagens om hun as heen draaien. Hierdoor zijn deze waswagens zeer gemakkelijk te manoeuvreren, en ergonomisch voor de medewerkers.