Landuwasco Wasserijtechniek > Wasserijmachines

Finishers en transportsystemen

Finishers en transportsystemen

Landuwasco levert complete finish- en transportsystemen van Amtec, DVT Sorttech, Fintec en Gematex.

Transportsystemen

 • Hangers
  Transporteren van kleding op hangers van punt A via punt B, naar punt C. De kleding wordt op hangers in het systeem gebracht door ophangstations.
  Voor het invoegen van kledingstukken op hangers leveren wij ophangstations. Deze ophangstations zijn compact, robuust gebouwd en zeer eenvoudig te bedienen.
 • Railsysteem
  Het systeem transporteert lakens vanaf de ophangstations naar de insteekmachine. Voordat het laken aangeboden wordt aan de insteekmachine wordt het opgeslagen in een bufferrail.
 • Transportbanden en systemen
  Van een enkele transportband op een willekeurige plaats in een wasserij of om een geheel complex afvoersysteem van gestorte of gevouwen doeken of kleding, wij levereren een geheel op de klant gericht pakket aan transportbanden en systemen.
 • Vacuüm transportsystemen
  Vacuüm transport draagt mee aan kostenbesparende werkzaamheden door, snel, foutloos, geluidloos en doeltreffend natte en droger artikelen te transporteren over lange afstanden zonder verlies van vloeroppervlakte en dure arbeidsuren!

Finishers
Wij leveren finishers met stoomverwarming of met energie zuinige gasverwarming.

Voor overhemden leveren wij een speciale overhemden finisher hiermee worden overhemden op een zeer eenvoudige wijze perfect, vouwloos, opgemaakt.