Landuwasco Wasserijtechniek > Wasserijmachines

Drogers

Drogers

Milnor drogers, Amerikaans robuust en betrouwbaar

Milnor heeft bekendheid gekregen doordat de machines robuust, betrouwbaar en compleet zijn. Naast losstaande machines fabriceert Milnor complete was- en droogsystemen. Dit soort systemen zijn modulair opgebouwd. Het voordeel van deze modulaire opbouw en van een centraal "Miltrac" besturingssysteem is dat deze systemen na verloop van tijd uitgebreid kunnen worden.

Milnor Gasdrogers komen in aanmerking voor de investering regeling EIA.

Doorloop wasdrogers en/of shakers

Industriële doorloop wasdrogers en/of shakers met een capaciteit van 9 tot en met 240 kilogram.
Door middel van de microprocessor kunnen eenvoudig verschillende programmas geprogrammeerd worden en is de bediening uiterst eenvoudig. De machines zijn eenvoudig te beladen door middel van een beladeband of door middel van een transportshuttle.

ADC drogers 

De wasdrogers van ADC zijn leverbaar in een capaciteit van 7 tot en met 300 kg per charge. De machines worden geleverd inclusief een eenvoudig te bedienen microprocessor. Een cooldown fase is automatisch ingesteld. Alle ADC drogers zijn leverbaar met een sprinklersysteem.

 

Primus drogers

Landuwasco levert de professionele drogers van Primus. Geschikt voor het in huis faciliteren van een eigen wasserij (OPL markt), de scheepvaart en off-shore industrie.
Voor meer informatie over Primus drogers kijk op: www.professionelewasmachines.nl