Landuwasco Wasserijtechniek > Wasserij-inrichting

Wasserij-inrichting

Landuwasco helpt u bij het vinden van de juiste oplossing

Het kiezen van de juiste apparatuur voor uw specifieke werkzaamheden is niet eenvoudig. Het functioneren, de ergonomie, het energieverbruik, de plaatsing van de apparatuur en een snelle service zijn van groot belang. Wij realiseren ons dat als geen ander.

Het ontstaan van een wasserij lay-out

Voordat er een lay-out gemaakt kan worden moet een inschatting gemaakt worden van de te verwachten artikelen en aantallen die verwerkt moeten gaan worden.

Lay-out in Autocad

Gezamenlijk bepalen we de logistieke routing, waarna wij met Autocad uw wensen intekenen. Hierbij houden wij ten alle tijden rekening met eisen welke gesteld worden door de overheid en toekomstige uitbreidingen. Door middel van het teken programma is het vervolgens vrij simpel om een lay-out naar de specifieke klantenwensen aan te passen.

Wasserij lay-out in AutoCAD

Informatieuitwisseling met alle partijen

De gemaakte tekeningen worden uitgewisseld met andere leveranciers waardoor alle betrokken partijen de beschikking hebben over hetzelfde concept. Dit voorkomt onduidelijkheid en maakt de wensen helder en duidelijk.

Op dit moment beschikken wij over meer dan 1.100 verschillende lay-out voorstellen van de diverse eindgebruikers.

U vraagt, Wij adviseren, U kiest

Nadat wij samen met u uw plannen hebben geanalyseerd, maken wij voor u een voorstel zodat u gericht kunt kiezen uit ons brede leveringspakket. Deze voorstellen zijn specifiek gericht op uw bedrijfsvoering. Indien de logistieke of technische toepassing van het voorstel verduidelijking vereist, doen wij dit door middel van een opstellingstekening.

Afspraak maken met één van onze adviseurs?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op nummer 010 435 85 11.